Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Το νέο WEBSITE του ΑΛΦΑ είναι στον "ΑΕΡΑ"


Φίλες και φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο αθλητικός σύλλογος ΑΛΦΑ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το νέο WEBSITE της ομάδας.

Η σελίδα μας είναι πλήρως ενημερωμένη με όλα τα αποτελέσματα σε ΕΦΟΕΠΑ και ΠΟΦΕΠΑ καθώς και την βαθμολογία των κατηγοριών μας.

Κάθε αθλητής είτε ΠΟΦΕΠΑ είτε ΕΦΟΕΠΑ έχει το δικό του προφίλ με φωτογραφία καθώς και μερικές βασικές πληροφορίες γι αυτόν.

Επίσης ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνετε για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕΠΑ, το RANKING LIST καθώς και τους επόμενους αγώνες των ομάδων μας.

Ο επισκέπτης της σελίδας θα μπορεί να δει πολλές φωτογραφίες καθώς και βίντεο.

Αριστερά στο site δεν θα μπορούσε να λείπει η στήλη με τους χορηγούς μας

Την κατασκευή του site ανέλαβε ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τον ευχαριστούμε θερμά όχι μόνο για την σελίδα αλλά και για την συνολική βοήθεια που έχει προσφέρει στην ομάδα.

Τις φωτογραφίες του site τις έχει επιμεληθεί ο Χάρης Εργατίδης !

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία papaki για την χορηγία της φιλοξενίας στους υπέρ σύγχρονους server της καθώς και για το καινούργιο domain name της ομάδας                                                            www.alfatabletennis.eu 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Πρόεδρος ΑΣ ΑΛΦΑ
Αθανάσιος Δελαρόκας










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου