Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

6 ΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΣΕ ΠΟΦΕΠΑ και ΕΦΟΕΠΑ !!!



Με αγώνες σε ΕΦΟΕΠΑ αλλά και ΠΟΦΕΠΑ ολοκληρώθηκε αυτό το σαββατοκύριακο με τις ομάδες μας σε άντρες, γυναίκες αλλά.... και ΑΛΦΑ GURU στην ΠΟΦΕΠΑ μέ όλες τις ομάδες να κερδίζουν.

Αναλύτικά το μεσημέρι του Σαββάτου η ανδρική ομάδα είχε εύκολο έργο απέναντι στους πολύ ευγενικούς "Αιγυπτιώτες" όπου εκτός έδρας επικράτησε με 0-4


Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι γυναίκες εύκολα επικράτησαν με σκορ 0-4 εκτός έδρας απέναντι στα πολύ υποσχόμενα κορίτσια του Νέου Φαλήρου όπου γίνετε εξαιρετική δουλειά από τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ



Το απόγευμα οι ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ του ΑΛΦΑ αγωνίστηκαν με τους MIDDLE EARTH  όπου κέρδισαν με 0-5.
Συνοδός αποστολής ήταν ο Βαγγέλης Λυκουρίνος.




Ομώς το βράδυ του Σαββάτου έγινε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για το πρωτάθλημα του ΠΟΦΕΠΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ 4 και τους GURU του ΑΛΦΑ.
Η ομάδα μας παρά την απουσία του Θανάση Δελαρόκα κατάφεραν έστω και δύσκολα να πάρουν το ρόζ φύλλο με 4-5 σκορ στην έδρα της Νέας Φιλαδέλφειας.
 Η ομάδα αγωνίστηκε με τους Παναγιώτη Κάκκο, Κώστα Πλατανιά και Ηρακλη Χιόνο.




Την Κυριακή στην έδρα μας τα κορίτσια κέρδισαν 4-0 την ομάδα της Νέας Ιωνίας





Το απόγευμα της ίδιας μέρας η ανδρική ομάδα με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟ στην σύνθεσή της κέρδισε εύκολα χάνοντας μόνο ένα σετ στο διπλό την ομάδα του Ιλισού Καλλιθέας.






Ο ΑΣ ΑΛΦΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του αθλητή Παναγιώτη Λάσκαρη και αφιερώνει τις νίκες της ομάδας σε αυτόν.

Πρόεδρος ΑΣ ΑΛΦΑ
Θανάσης Δελαρόκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου