Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά του ΑΛΦΑ για το "make a wish"

πινγκ πονγκ

 Αθλητές και αθλήτριες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έκαναν τη… δική τους ευχή στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΑΛΦΑ για το “make a wish”!!! Στην όμορφη αίθουσα στον Πειραιά μαζεύτηκαν παίκτες υψηλού επιπέδου και προσέφεραν μοναδικό θέαμα.

Κώστας Λαγογιάννης, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Αγγελίνα Παπαδάκη, Ολγα Γεωργοπούλου ήταν μεταξύ άλλων τα “μεγάλα” ονόματα που έδωσαν άλλη αίγλη στο τουρνουά. Ολα κύλησαν άψογα και άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι! Σίπινγκ πονγκγουρα το πρόσωπο των αγώνων ήταν η Κωνσταντίνα Παρίδη. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού έκανε τη δική της ευχή την ημέρα των γενεθλίων της και όχι μόνο αγωνίστηκε βγήκε και πρώτη, καθώς κέρδισε την Παπαδάκη στον ημιτελικό με το εμφατικό 3-0 και την Γεωργοπούλου στον τελικό (σ.σ. είχε χάσει 3-1 στους ομίλους) με 3-2! Την τρίτη θέση κατέκτησε η Εύη Παρίδη (σ.σ. ηΠαπαδάκη ήταν εκτός συναγωνισμού)
Στους άντρες Λαγογιάννης και Κωνσταντινόπουλος ήταν τα φαβορί και το απέδειξαν και πάνω στο τραπέζι! Εφτασαν στον τελικό και προσέφεραν πλούσιο θέαμα ανάλογο της μεγάλης τους αξίας. Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και πήγε στο κόντρα σετ! Εκεί ο Κωνσταντινόπουλος φαίνεται ότι το έλεγχε και είχε βρει ρυθμό, αλλά ο Λάγο κάλυψε τη διαφορά του 7-4. Ο αθλητής του Ιφιτου είχε και ματς μπολ 10-9, αλλά έχασε με 12-10.
Περιχαρmake a wishής ο Κώστας Λαγογιάννης “αποκάλυψε” ότι είχε πάει στο τουρνουά της Γερμανίας λίγες μέρες νωρίτερα για να είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Κωνσταντινόπουλο!!!!! Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Σενσεβέν και Μιχαηλίδης. Οι κακές γλώσσες που λένε ότι υπήρξε και μικρός τελικός κρίνονται αναληθείς από τους διοργανωτές.
Με την παρουσία του κόσμησε για μία ακόμη φορά τους αγώνες ο κ. Κώστας Μάκρας. Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας έκανε και την απονομή στους άντρες κι έδειξε πόσο κοντά είναι στο άθλημα.
Πολλά νέα ταλέντα είδαμε με τους μικρούς της Ελευσίνας να έχουν κάνει σημαντική βελτίωση. Τα Σταμάκια και ιδίως ο Ντίνος δείχνουν ότι έχουν ταλέντο, ενώ και ο Κουλουριώτης παίζει εντυπωσιακά. Παράλληλα πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε και ο Χατζάκης.
Τέλος ο… απροπόνητος Χυλομάτης (σ.σ. είχε παίξει μόνο 5 φορές τη τελευταία βδομάδα), ξεκίνησε το ζέσταμα στις 9 και… παρακάλεσε (σ.σ. στις 15:30) τη γραμματεία να αγωνιστεί και με τις γυναίκες, καθώς δεν είχε κουραστεί ακόμα… 

κείμενο : Νίκος Λάκατας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου