Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2014-2015 !!!


Περίπου 8 μήνες συμπληρώνονται από την δημιουργία της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.Σ ΑΛΦΑ και η αλήθεια είναι ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε τόσα πολλά.
Ζήσαμε έντονα συναισθήματα, ότι κάναμε το κάναμε με χαμόγελο, πάθος και πολύ καλή διάθεση αν και πιστέψτε με υπήρξε πάρα πολύ κούραση για όλους μας. Όταν κάτι όμως το θέλεις πολύ θα το καταφέρεις !!!
Σε αντίθεση με όσους πίστεψαν ότι όλα αυτά γίνονται επειδή είμαστε καινούργιο σωματείο και θα έρθει ο κορεσμός δηλώνω κατηγορηματικά ότι τώρα έχουμε περισσότερη όρεξη από πριν και ότι ήρθαμε για να μείνουμε!!!
Έχουμε βάλει σταθερές βάσεις, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και με πολύ δουλειά και σεβασμό προς το άθλημα και με τις αξίες που μας διακρίνουν θα γίνουν ακόμη περισσότερα πράγματα.
Πολύ μπορεί να μην μας καταλαβαίνουν άλλα όλοι όσοι ανήκουν στην οικογένεια του ΑΛΦΑ (και δεν αναφέρομαι μόνο στους αθλητές της ομάδας αλλά και όσους προπονούνται μαζί μας) ξέρουν τι θα πει να σου δίνετε η δυνατότητα να έχεις ενεργό ρόλο σε μια ομάδα και όχι απλός να αγωνίζεσαι η να κάνεις προπόνηση και να φεύγεις.
«Ακούγετε πάντα ακατόρθωτο μέχρι να συμβεί»
ΗΛΙΑΣ ΓΑΤΟΣ Η ήρεμη δύναμη, με την εμπειρία του μετέδωσε στην ομάδα αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Έκανε μόνο μια ήττα σε όλο το πρωτάθλημα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Ο άξιος αντικαταστάτης του Κώστα Οικονόμου, έκανε σχεδόν αμέσως δέκτη την πρόταση μου και με δικαίωσε με την προσπάθεια του και την ραγδαία εξέλιξη του.
ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Η αγωνιστική του εξέλιξη μέσα σε 2 χρόνια δεν περιγράφετε με λόγια. Είναι ο ορισμός της προπόνησης και της επίτευξης των στόχων του.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ Έβαλε προσωπικούς στόχους και τους πέτυχε. Όπως και ο Ηλίας έκανε μόνο μια ήττα.
Η αντρική ομάδα τερμάτισε πρώτη, αήττητη και πανάξιοι πρωταθλητές.
Στην γυναικεία ομάδα θα σταθώ λίγο περισσότερο για τον λόγο ότι χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για την δημιουργία της.
Τέλος Μαΐου και ψάχνοντας για κοπέλες ένας φίλος μου προτείνει την ΕΥΗ ΠΑΡΙΔΗ.
Μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί της και ενώ συμφωνούμε σε όλα, πριν κλείσουμε το τηλέφωνο μου λέει "κύριε Θανάση εγώ θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα σας".
Μετά από αυτή την κουβέντα δεν θα μπορούσα να μην κάνω τα πάντα για να βρω τι υπόλοιπες κοπέλες που θα απάρτιζαν την υπόλοιπη ομάδα. (Δεν ήταν πρωταρχικός σκοπός η δημιουργία γυναικείας ομάδας)
Η ΕΥΗ ΠΑΡΙΔΗ τερμάτισε αήττητη στο πρωτάθλημα και στα κρίσιμα παιχνίδια κέρδισε 2 φορές την Χρυσούλα Τουρσουνίδου Νο 27 στο ranking list.
Οι κόποι της ανταμείφτηκαν, κέρδισε τον σεβασμό όλων και ήδη έχουμε ξεκινήσει της συζητήσεις για τους επόμενους στόχους.
σ.σ (υπήρχε bonus σε όποιον αθλητή κατάφερνε να παραμείνει αήττητος σε όλη την αγωνιστική και έτσι η ομάδα θα της καλύψει τα έξοδα για ένα ταξίδι στην ΙΤΑΛΙΑ)
Η μέρες περνούσαν όμως και δυστυχώς δεν είχα καταφέρει κάτι. Αποφασίζω να φύγω μόνος μου μια μονοήμερη στο Αγκίστρι με μοναδικό σκοπό να βρω λύση και αθλήτριες για την γυναικεία ομάδα.
Ξεκινάω να κάνω τις επαφές μου και μιλάω με την ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο ώριμα μιλούσε και διαπραγματευόταν. Μέτα έμαθα ότι ήταν μόλις 12 ετών.
Η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ έκανε μια εξαιρετική χρόνια, είχε ελάχιστα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, έκανε έναν καταπληκτικό 2ο γύρο.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη και την Αθηνά, οι κοπέλες μένουν μόνιμα στην Πάτρα και ήρθαν σε όλους τους αγώνες αδιαμαρτύρητα παρά την μεγάλη απόσταση.
ΓΙΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ Για την Γιάννα ότι και να πω είναι λίγο. Πάντα συνεπείς βοήθησε πολύ την ομάδα και βελτιώθηκε πάρα πολύ δίνοντας πάντα το 100% των δυνατοτήτων της.
Η γυναικεία ομάδα τερμάτισε πρώτη και κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα !!! 
Οι δυο ομάδες ΠΟΦΕΠΑ έχουν από μια ήττα και είναι πολύ κοντά για τις θέσεις που οδηγούν στις παραπάνω κατηγορίες.
Τα αποτελέσματα αυτά δεν ήρθαν τυχαία.
Διαλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους (για μένα τους καλύτερους ) για να κάνουν προπόνηση στους αθλητές μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές της ομάδας που εμπιστευτήκανε και «ρίσκαραν» το όνομα τους σε μια καινούργια ομάδα και που εμπιστεύτηκαν αυτή την προσπάθεια.
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ (αγωνιστική ομάδα-τμήμα προχωρημένων)
ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΚΡΑΣ (αγωνιστική ομάδα-τμήμα προχωρημένων)
ΜΑΡΙΑ ΜΟΙΡΟΥ (ακαδημίες)
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΡΙΔΗ (εξειδικευμένη προπόνηση)
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (τμήμα αρχαρίων-προχωρημένων)
Πραγματικά ευχόμαστε να είμαστε και την σεζόν 2015-2016 όλοι μαζί , η δουλεία που κάνουν γίνεται μέσα σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα και με πολύ καλά αποτελέσματα για όλους τους αθλητές όλων των τμημάτων.
Ο πρωταρχικός σκοπός της ομάδας είναι το ευχάριστο κλίμα, οι αθλητές να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, η νοοτροπία μας είναι ότι οι αθλητές παίζουν πρώτα για να ευχαριστηθούν οι ίδιοι και μετά για το αποτέλεσμα χωρίς πίεση και άγχος (ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας).
Βάζουμε στόχους εφικτούς κάθε φορά για να μπορούμε να βελτιωνόμαστε.
Θέλουμε να περνάμε καλά, να γελάμε και να μεγαλώσει η παρέα μας με αθλητές που έχουν την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο τρόπο σκέψεις.
Είμαστε θετική σε προτάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν από όπου και αν προέρχονται.
Πρόεδρος αθλητικού συλλόγου ΑΛΦΑ
Θανάσης Δελαρόκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου