Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η εθνική ομάδα της άρσης βαρών... για το "χαμογελο του παιδιου"

Η Εθνική ομάδα Αρσης Βαρών προετοιμάζεται στον Αγιο Κοσμά και οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα έντονες κι έχουν σαν στόχο να προετοιμάσουν τους διεθνείς μας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αύριο, όμως, αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο… έξω, προκειμένου να ξεσκάσουν!  Την Κυριακή έχουν σκοπό κι αντί να επισκεφτούν καμιά… παραλία αποφάσισαν όλοι μαζί να συμμετάσχουν στο τουρνουά του συλλόγου ΑΛΦΑ.
Ο νεοσύστατος σύλλογος διοργανώνει τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και οι διεθνείς μας αποφάσισαν να συμμετάσχουν, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Χαμόγελο του παιδιού.
Ο Ολυμπιονίκης και ομοσπονδιακός τεχνικός Βαλέριος Λεωνίδης μαζί με 5 διεθνείς θα πιάσουν τη μικρή ρακέτα και θα δούμε αν ξέρουν από τα μυστικά του πινγκ πονγκ.
Στα πηγαδάκια των παικτών ξεκίνησε η… άτυπη κόντρα και περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο ποιο ταλαντούχος! Οι διεθνείς που θα αγωνιστούν είναι οι: Χρήστος Σαλτσίδης, Θοδωρής Ιακωβίδης, Αρθούρος Ακριτίδης, Μανώλης Μαριανάκης και Σπάρτακος Χοψονίδης.
Οι σκληρές προπονήσεις, πάντως, έχουν ξεκινήσει στον Αγιο Κοσμά με τις φήμες να θέλουν τον… Βαλέριο Λεωνίδη να παίζει καλά!
Οπως και να έχει οι διεθνείς μας που θα συμμετάσχουν στον τουρνουά του ΑΛΦΑ θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, αλλά κυρίως να βοηθήσουν το χαμόγελο του Παιδιού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου